meesterlijk jubileumeditie – 10 jaar

voor het tiende jaar op rij eert meesterlijk vakmanschap en ambachtelijke technieken in dutch design. op 30 november, 1 en 2 december 2018 presenteren 120 ontwerpers hun werk in de industriƫle schoonheid van de amsterdamse westergasfabriek. bezoekers vinden hier de meest begerenswaardige designobjecten van nederlands fabricaat. ideale cadeaus voor de feestdagen.

de keuze van nicole uniquole, oprichter en curator van meesterlijk, was tien jaar geleden duidelijk. bij dit designfestival draait alles om vakmanschap en ambachtelijke technieken. uniquole wil een podium bieden aan zelfproducerende ontwerpers zonder winkel. ze werd in 2008 nog net niet voor gek verklaard; inmiddels weten we beter.

foto frieda mellema / styling selina martin / haar gould kappers den haag